tag:blogger.com,1999:blog-23902744.post6998135447078212140..comments2023-11-01T02:27:46.161+13:00Comments on Az új cím: http://blog.novak.net.nz: Kiwi konyhaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/15200168315151283700noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-23902744.post-91396864725415385892008-01-15T17:39:00.000+13:002008-01-15T17:39:00.000+13:00Angus Steak House.Nem egy üzletlánc. Az Angus marh...Angus Steak House.<BR/>Nem egy üzletlánc. Az Angus marha egy marhafajta, mint pl. a magyar szürkemarha.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23902744.post-10192886338176171652007-09-12T18:42:00.000+12:002007-09-12T18:42:00.000+12:00en ki nem allhatom az oportot, pedig eskuszom, hog...en ki nem allhatom az oportot, pedig eskuszom, hogy kiprobaltam. itt sydneyben minden sarkon van belole. <BR/>a steak es a hambi isteni (amugy aussie modra, ceklaval), de ha valasztanom kellene, hogy mi hianyozna a deli feltekerol, en elsosorban a fish 'n' chipset es a gyomber sort emlitenem.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23902744.post-69991022750500358432007-08-27T20:42:00.000+12:002007-08-27T20:42:00.000+12:00Mikor cirka 10 éve Sydney-ben éltem, nekem is az O...Mikor cirka 10 éve Sydney-ben éltem, nekem is az Oporto volt a kedvenc csirkésem. Azóta is eszembe jut párszor, hogy azt igazán elhozhatnák ide Európába is.<BR/>Egyébként meg ezzel a "nálatok hagymafalván úgyse lehet beszerezni a hozzávalókat" jellegű mondattal tényleg felcsigáztál. Mostmár aztán ide azt a tuti hambi receptet! :)Kovács Krisztiánhttps://www.blogger.com/profile/00950481773274662604noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23902744.post-28689392825890365572007-07-22T22:22:00.000+12:002007-07-22T22:22:00.000+12:00Naaa, jöjjön az a recept.... Plíz.Naaa, jöjjön az a recept.... Plíz.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23902744.post-4761944705886893782007-07-21T00:43:00.000+12:002007-07-21T00:43:00.000+12:00Én GingerBeer-t ittam mellé, de salátát és mi egye...Én GingerBeer-t ittam mellé, de salátát és mi egyebet nem nagyon....:-)<BR/>És csak utána kérdeztem meg a pincér csajtól, hogy mennyi is volt a súlya.... <BR/>Ráadásul utána állandóan azt néztem a Foodtownban, hogy mennyi is az egy kiló hús, és magam sem nagyon hittem, hogy sikerült mind meg ennem.... (Igaz kb. másfél óráig tartott...:-) ) És igaz, hogy nyersen kirakva abszolút ehető mennyiségnek tűnik.:-)<BR/><BR/>http://azoperenciantul.blogspot.com/2007/03/angus-steak-house-auckland.htmlPörihttps://www.blogger.com/profile/02810738649209996670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23902744.post-22621502499467728252007-07-20T22:28:00.000+12:002007-07-20T22:28:00.000+12:00A burgerfuelra jellemzoen a quarter poundert ok ug...A burgerfuelra jellemzoen a quarter poundert ok ugyhivjak, hogy Mini Burger.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23902744.post-35711685884528933652007-07-20T22:11:00.000+12:002007-07-20T22:11:00.000+12:00Nem hamburger, meg nem is steak, hanem az uj zelan...Nem hamburger, meg nem is steak, hanem az uj zelandi konyha: az en kedvencem a birkalab sult MENTA(!!) szosszal, szar-sotlan tepsis krumplival, parolt brokkolival es karfiollal szigoruan so es fuszer nelkul. Na ezt edd meg! Nekem az anyos mindig ezt fozi es ugye az anyosnak nem mondunk nemet...<BR/>Foleg a mentaszosz jon be, olyan mint a folyekony ragogumi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23902744.post-50961720113264900972007-07-20T19:38:00.000+12:002007-07-20T19:38:00.000+12:00Pali is állítja, hogy Dél-Afrikában sikerült felfa...Pali is állítja, hogy Dél-Afrikában sikerült felfalnia az adagot és meginnia hozzá egy liter sört.<BR/><BR/>Egyébként trükkös, mert amikor ki van téve a nyers hús, akkor nem tűnik teljesen lehetetlennek. Az ember persze tudja, hogy 1 kiló hús az baromi sok, de a szemem mohó volt. A nagy húsok mellett a 40 dekás bélszín eltörpült, vissza is raktam, hogy biztos kevés lesz...<BR/><BR/>Pali most is megbirkózott úgy szemre 70 dekával, Kriszti okosabb volt és csak bélszínt kért, ő a végén fuldokolva ugyan, de megette a magáét. Én kb. a felénél feladtam.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15200168315151283700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23902744.post-79679680416919524122007-07-20T18:56:00.000+12:002007-07-20T18:56:00.000+12:00Én ugyanezen a helyen ezt megettem márciusban... M...Én ugyanezen a helyen ezt megettem márciusban... Másnap estig nem voltam éhes, és a végén már elég szar volt, de csak azért is... :-)Pörihttps://www.blogger.com/profile/02810738649209996670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23902744.post-49354287490326021342007-07-20T11:09:00.000+12:002007-07-20T11:09:00.000+12:00Egyszerűen nem bírom elképzelni, ahogy valaki leül...Egyszerűen nem bírom elképzelni, ahogy valaki leül, és együltő helyében betol 1 kg húst, függetlenül attól, hogy honnan származik az adott állatból, és hogy mennyire van átsütve.<BR/>Az általam eddig látott legnagyobb "óriás" sztékek 250 grammosak voltak; emberes adag, de nem mission impossible.<BR/><BR/>Nem lehet, hogy a hely amúgy a world class rögbijátékosok törzshelye???!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23902744.post-74095670910784407922007-07-20T05:52:00.000+12:002007-07-20T05:52:00.000+12:001 kiló húshoz vajon mennyi ingyensalátát lehet meg...1 kiló húshoz vajon mennyi ingyensalátát lehet megenni ???Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23902744.post-39568718738567883262007-07-20T01:19:00.000+12:002007-07-20T01:19:00.000+12:00Na, én azért kíváncsi vagyok arra a hamburgerre, m...Na, én azért kíváncsi vagyok arra a hamburgerre, mi az ami itthon nincs, Gondolom nem kiwi madár kell bele :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23902744.post-76857451167605378242007-07-19T23:52:00.000+12:002007-07-19T23:52:00.000+12:00hmmmm.....Moszkva téri, buciból készült hamburger....hmmmm.....<BR/>Moszkva téri, buciból készült hamburger...<BR/>Régi szép idők...<BR/>.<BR/>.<BR/>(enyhe nyálcsorgás)Anonymousnoreply@blogger.com