július 28, 2007

Találkozzunk

Ahogy egyre közelebb kerül az indulás, úgy van egyre kevesebb időm, ezért újból elnézést kérek mindenkitől – ismeretlenül is –, akinek nem válaszoltam az elmúlt időszakban a levelére.
Mindenesetre most és itt közzéteszem, hogy – Lave javaslatára – Augusztus 9-én, csütörtökön, mondjuk este 7-től a Telihold Bluesvendéglőben (1054 Budapest, Kálmán Imre u. 10) leszünk Krisztivel, és szívesen látunk mindenkit, aki ismerkedni-beszélgetni szeretne velünk.
Azon ismerőseinktől, akik külön is számot tartanának ránk, ehelyütt kérem, hogy emailben írják meg elérhetőségüket – célszerűen valamiféle telefonszámot – különben simán előfordulhat, hogy lemaradunk egymásról.

9 megjegyzés:

 1. Szia, Nagyon örülök, hogy lehetőséget adtok a személyes találkozóra, figyelmbe véve hogy ilyenkor milyen rövid az idő az itthoni dolgokra, nagyon kedves dolog tőlletek. Én mindenféleképpen ott leszek, mivel novemberben utazunk,és van ám kérdésünk rendesen :) üdv Lajos

  VálaszTörlés
 2. Brace yourself ;-) Jó utat, jó nyaralást!

  VálaszTörlés
 3. En ezt most valoszinuleg kihagyom, de szeptembertol a Viaduct jonak tunik :-)

  VálaszTörlés
 4. Remeljuk jol sikerult a talalkozo! Sajnaljuk, hogy nem lehettunk ott, de ha ti egyszer Szoul fele jartok, szoljatok ;)

  VálaszTörlés
 5. Én nagyon jól éreztem magam, kösz mindenkinek, aki eljött, és külön köszönet Csanádéknak!

  VálaszTörlés
 6. Talán nem illene ide postolni, de nekem nincs blogom, ez meg olyan ami az idelátogatókat érdekelheti.
  Hétvégén egy ismerősnek felvetettem a kiwilandba való "kivándorlás" tervét amire az egyik megjegyzése az volt ,hogy Új Zéland Magyarországhoz képest pontosan a föld túloldalán található. Jól hangzik de sajnos mégsem. Talátam egy ilyet -http://www.antipodemap.com/- érdemes megnézni.

  VálaszTörlés
 7. torro:

  hát igen, ha tükrözzük akkor az ellenpont valahol a spanyolországi malaga és sevilla közé esik...
  Egy biztos, ott az emberek fejjel lefelé élnek, illetve a víz tényleg amásik irányban folyik le :) (coriolis erő), a sör olcsó a nők könnyűvérűek...

  uff én beszéltem

  VálaszTörlés
 8. Es a nap is forditva megy!:-)
  Csanad, bedoglott a blog??

  VálaszTörlés
 9. Hazaértél rendben? MInden ok? ELraboltak az ufók?

  remélem semmi baj!

  pappito

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.