szeptember 11, 2010

Haló, kérem...

A magánéletem mindeddig meglehetős visszafogottságban jelent meg eddig a blogon, és még ha nincs is szándékom ezen sokat változtatni, óhatatlanul hangsúlyosabb szerepet kap majd a jövőben.
Hogy letudjam a kötelezőt: szingli-horda lettem nem túl régen; semmi tragédia, semmi rigi-rugi – békében, barátságban sikerült szétkormányozni magunkat. Dráma persze van, de dráma mindig van, ha ekkora időtartományról beszélünk.
Pont.
Ezzel nagyjából elmondtam erről a helyzetről, amit el akartam, illetve nem akartam, de úgy érzem kellett: túl sokat hivatkoztam az eddigiekben magunkra, és majd most a jövőben pedig nem fogok, így jobb volt ezt most egyszerre tisztázni.

Egyébként is sok minden változott az életemben, és én állítólag, a DISC pszichológia profilom szerint, nem szeretem a változást: cégszamuráj lettem és cégtulajdonos is. Legnagyobb sajnálatomra nem a cég a közös nevező.
Lassan egy éve, hogy egy konténerbe gyömöszöltem mindent, amit 5 évvel ezelőtt Magyarországon hagytunk: így a néhányezer könyvön kívül (amelyek még mindig a gyerekszobában vendégszobában várják hogy a dolgozószobában elkészüljön a könyvespolc rendszer) lett még egy komplett háztartás, edényekkel és evőeszközökkel; valamint akkor jó ötletnek tűnt mindazon ruhákat is zsákba tömködni, amelyeket még a megboldogult kilencvenes években vettem és valahogy megúszták az ezredforduló utáni selejtezést. Némelyik zsír új, alig 7-8 éves, ezeknek esetleg lehet jövője.
Decemberben háztulajdonossá váltam, és így pár száz négyzetméter dzsungel, kb. 35 folyóméter patak, néhány színes papagáj és egy meglehetősen mogorva oposszum birtokába is kerültem. Februárban cégalapítással, júniusban munkakereséssel töltöttem az időmet, hogy július óta főállásban az autóipar egyik prominens képviselőjénél gardírozzak szupertitkos fejlesztéseket.
Sok mindenről van mit írnom, és ha már így hozta a sors, hogy támadt némi szabadidőm is, akkor ezt nem fogom kihasználatlanul hagyni.

Szóval szervusztok népek: visszatértem.

13 megjegyzés:

  1. Üdv újra! Remélem a következő bejegyzésig rövidebb idő telik el. :)

    VálaszTörlés
  2. Szeretettel várjuk a következő bejegyzéseket! ;-)

    VálaszTörlés
  3. Így van, üdv megint Csanád!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem minden okkal tortenik, egesz biztos atadtatok egymasnak, amit lehetett egymastol tanulni...annak viszont orulunk, ha visszatersz a virtualis vilagba es hirt adsz a vilagnak a masik felerol!
    A lakas egyebkent a korabbi kepek alapjan igazi paradicsomi menedekhelyet ad szamodra!
    Szep hetveget addig is!

    VálaszTörlés
  5. Szia.
    Remélem, rendben vagy, a körülményekhez képest.
    Egyetértek az előttem szólóval: örülök, hogy legalább írni már van kedved.

    Ha, mondjuk, levelezni is lesz, akkor az iwiw-en vár rád egy üzenet (a küldője szeretne már tudni rólad).


    Örülök a cégednek is. Hát még az oposszumnak; ha módod van rá, küldj képet róla. Errefelé nem látni túl sok oposszumot.

    Vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
  6. Akkor penteken nalad tartjuk a pokert! :-)

    VálaszTörlés
  7. Hobe: már akartam javasolni. Gyertek csak lelkecskéim :)

    És mindenki másnak: nagyon szépen köszönöm a kitartást meg a jókívánságokat.

    VálaszTörlés
  8. Welcome back, Csanad! Reszben Neked koszonhetjuk, hogy most itt csucsulunk Aucklandben, ugyhogy orulok, hogy ismet feltunsz a kodbol!

    VálaszTörlés
  9. Rács, üdv :)
    Ha gondolod, keress meg: az email címem immár elérhető a profilomból.

    VálaszTörlés
  10. Hogy okosat mondjak:
    Nincs más hátra, mint előre...

    VálaszTörlés
  11. Üdv Csanád!

    Véletlenül tévedtem ide (az utóbbi időben havonta egyszer rá-ránézek, van-e frissülés), és nagy örömmel látom, hogy újraéledt a blog!

    Gyorsan rá is vetem magam az új posztokra, kíváncsian várom, merre tovább.

    A magánéletedben nyilván tudod, mi miért történt, csak annyit tudok kívánni nektek, hogy sikerüljön normális emberi módon lezárni a dolgot.

    VálaszTörlés
  12. Még valami: azt meg lehet tudni, hogy a saját vállalkozás mivel foglalkozik?

    VálaszTörlés
  13. Lőrinc: konzultációs tervekkel hoztam létre - kód minőség ellenőrzés (vö.: nagyon megy az Indiába outsource-olás, illetve web application security. De egy csomót fejlesztés is beesett közben, elsősorban régebbi munkaadóim kapcsán.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.