Csirkeláb
Ha kínai feleséged, könnyen előfordulhat, hogy ezt találod a konyhában, miközben a vacsora készül. |
Próbáltam mentegetőzni a látványos elszörnyedésem miatt, mondván mifelénk csak jól szituált kutyák, vagy szegény nyugdíjasok esznek ilyet, ő azonban csak lelkendezett, hogy ez Kínában milyen drága, itt meg több, mint egy kilót kapott 3 dollárért.
Anyam is imadta leszopogatni a csirkelabat a levesben... Ehhez nem kell kinainak lenni! :)
VálaszTörlés(En inkabb kihagyom.)
Milyen ismerős! :) Az én (kínai) barátnőm is ezen lelkendezik mindig: hogy itt (Magyarországon) milyen olcsó a csirkeláb, a kacsafej, a csont stb., pedig Kínában ezek a legdrágábbak.
VálaszTörlésMeg a farhát a menő!
VálaszTörlésEzek a labak akar egy horror film kellekei is lehetnenek... :)
VálaszTörlésSzevasz Csovák!
VálaszTörlésCsináljátok meg pörköltnek, úgy a legjobb! Só helyett lehet szójaszósszal a nemzetköziség jegyében:)
Egyszer Xianban voltunk remek dizsiben, ahol a befizetett összegért a lefoglalt kis boxunkban kaptunk a rengeteg sör és whisky, üdítő és sürgő pinczér mellé egy halom ilyet ropinak elkészítve.
Nem kóstoltam:)
gazsi
A helyi (Írország) piacon ketten kértük a csirkelábat a csirkés embertől, én, és egy német vendéglős. Ingyen dobták utánunk, nem értették, mit eszünk rajta :-) Engem anyám kapatott rá...
VálaszTörlésI40-et megkaptad már?
VálaszTörlés