július 18, 2011

Csirkeláb

Ha kínai feleséged, könnyen előfordulhat, hogy ezt találod a konyhában, miközben a vacsora készül.

Próbáltam mentegetőzni a látványos elszörnyedésem miatt, mondván mifelénk csak jól szituált kutyák, vagy szegény nyugdíjasok esznek ilyet, ő azonban csak lelkendezett, hogy ez Kínában milyen drága, itt meg több, mint egy kilót kapott 3 dollárért.

7 megjegyzés:

  1. Anyam is imadta leszopogatni a csirkelabat a levesben... Ehhez nem kell kinainak lenni! :)
    (En inkabb kihagyom.)

    VálaszTörlés
  2. Milyen ismerős! :) Az én (kínai) barátnőm is ezen lelkendezik mindig: hogy itt (Magyarországon) milyen olcsó a csirkeláb, a kacsafej, a csont stb., pedig Kínában ezek a legdrágábbak.

    VálaszTörlés
  3. Ezek a labak akar egy horror film kellekei is lehetnenek... :)

    VálaszTörlés
  4. Szevasz Csovák!

    Csináljátok meg pörköltnek, úgy a legjobb! Só helyett lehet szójaszósszal a nemzetköziség jegyében:)
    Egyszer Xianban voltunk remek dizsiben, ahol a befizetett összegért a lefoglalt kis boxunkban kaptunk a rengeteg sör és whisky, üdítő és sürgő pinczér mellé egy halom ilyet ropinak elkészítve.
    Nem kóstoltam:)

    gazsi

    VálaszTörlés
  5. A helyi (Írország) piacon ketten kértük a csirkelábat a csirkés embertől, én, és egy német vendéglős. Ingyen dobták utánunk, nem értették, mit eszünk rajta :-) Engem anyám kapatott rá...

    VálaszTörlés
  6. I40-et megkaptad már?

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.