január 14, 2007

Az Óperenciás tengeren is túl...

9 megjegyzés:

 1. Igen! Ez valoban, mint a meseben. lehet megsem kellene decemberig varni, hogy mi is kinezzunk...

  VálaszTörlés
 2. Gyertek, csak gyertek. Nagyon szívesen segítünk mindenben: szállás, programok, miegymás... De ha javasolhatom, vagy gyertek még februárban, vagy valóban várjatok decemberig: Új Zéland nyáron mutatja meg igazi szépségeit.

  VálaszTörlés
 3. Az a bálnafarok...

  VálaszTörlés
 4. Igazad van, ezert valoszinuleg varunk decemberig es akkor megyunk ki. Jol fog esni a hideg szouli ido utan a meleg Uj-Zeland :)

  VálaszTörlés
 5. Azt a mesés üledékes kőzetet hol fotóztad?
  Engedelmeddel földrajzórára bevinné a lányom kiprintelve, és mégis jobban néz ki, ha megvan, hogy hol található a dolog...

  VálaszTörlés
 6. Totasz: vidd csak... Remélem hamarosan saját fotóval is büszkélkedhetsz majd...:)

  A kép egyébként a Déli Sziget nyugati partján, Punakaiki mellett készült. A hely meglehetős turista látványosság, Pancake Rocks-nak hívják.
  (Van még egy csomó ott készült kép. Küldjek?)

  Vera: mennyi időre terveztek jönni?

  VálaszTörlés
 7. Igazabol ugy tervezzuk, hogy kint toltjuk a karacsonyt vmint szilveszter es egyuttal benyomasokat szerzunk mennyire elheto az orszag es el tudnank-e hosszabbtavon is kepzelni az ott elest?!

  VálaszTörlés
 8. Ezekre a képekre csak azt tudom mondani: óriási! És a nővéremre sincsenek más szavaim :D (bocs tesó :), bár itt most erősen a gödörből beszél a lyuk de ezt nem hagyhattam ki)

  VálaszTörlés
 9. Sógor: a nővéred valóban óriási, de nem úgy. Tisztára összekapta magát, 8 kilót fogyott, és még nem ért a végére...:)

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.