január 14, 2007

Az Óperenciás tengeren is túl...





















9 megjegyzés:

  1. Igen! Ez valoban, mint a meseben. lehet megsem kellene decemberig varni, hogy mi is kinezzunk...

    VálaszTörlés
  2. Gyertek, csak gyertek. Nagyon szívesen segítünk mindenben: szállás, programok, miegymás... De ha javasolhatom, vagy gyertek még februárban, vagy valóban várjatok decemberig: Új Zéland nyáron mutatja meg igazi szépségeit.

    VálaszTörlés
  3. Az a bálnafarok...

    VálaszTörlés
  4. Igazad van, ezert valoszinuleg varunk decemberig es akkor megyunk ki. Jol fog esni a hideg szouli ido utan a meleg Uj-Zeland :)

    VálaszTörlés
  5. Azt a mesés üledékes kőzetet hol fotóztad?
    Engedelmeddel földrajzórára bevinné a lányom kiprintelve, és mégis jobban néz ki, ha megvan, hogy hol található a dolog...

    VálaszTörlés
  6. Totasz: vidd csak... Remélem hamarosan saját fotóval is büszkélkedhetsz majd...:)

    A kép egyébként a Déli Sziget nyugati partján, Punakaiki mellett készült. A hely meglehetős turista látványosság, Pancake Rocks-nak hívják.
    (Van még egy csomó ott készült kép. Küldjek?)

    Vera: mennyi időre terveztek jönni?

    VálaszTörlés
  7. Igazabol ugy tervezzuk, hogy kint toltjuk a karacsonyt vmint szilveszter es egyuttal benyomasokat szerzunk mennyire elheto az orszag es el tudnank-e hosszabbtavon is kepzelni az ott elest?!

    VálaszTörlés
  8. Ezekre a képekre csak azt tudom mondani: óriási! És a nővéremre sincsenek más szavaim :D (bocs tesó :), bár itt most erősen a gödörből beszél a lyuk de ezt nem hagyhattam ki)

    VálaszTörlés
  9. Sógor: a nővéred valóban óriási, de nem úgy. Tisztára összekapta magát, 8 kilót fogyott, és még nem ért a végére...:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.