január 17, 2007

MÉM

A meghívót ugyan Verától kaptam a játék lényegét mégis Pairg.hu oldalról másolom be, csak az egyszerűség, és összeszedettsége okán.

"A MÉM játék lényege, hogy blogunkban 5 személyes dolgot kell leírnunk magunkról, amit nem nagyon szeretünk hangoztatni, vagy olvasóink nem tudják rólunk. Ezt követően meg kell jelölnünk 5 bloggert (és blogját), akinek tovább szeretnénk adni a stafétát. Most a megjelölt bloggereken van a sor, hogy leírják "titkaikat". Így tovább folytatódik a (piramis) játék egyre bővülő létszámmal.

A játék célja:
A játék nagy előnye, hogy több blogot is megismerhetsz, megtudhatod ki-mit olvas (hasonlóan, mint a blogroll). Továbbá erősíti a blogközösséget, és személyesebbé teszi (az 5 "titokkal") a blogokat. Tehát végeredményben a hatása pozitív."

Noha a Subdimension távolról sem online-marketing blog, még csak nem is teljesen tematikus, de mert szeretem a játékokat, szívesen részt veszek benne.

Íme:

1. Középiskolás koromban szörnyen deviáns voltam. Punk. Kék haj, meg kakastaréj - néha kombinálva a kettő. És persze: bakancs, biztosítótű a fülben, Dead Kennedys meg Exploited hallgatása. Mondanom sem kell, a Radnóti Miklós elitgimnázium nevelői gárdája elég rosszul viselte.

2. Kétszer nősültem és váltam el eddig. Először 18 évesen házasodtam, aztán 28 évesen. Idén töltöm be a harmincnyolcat....

3. 1994 március 4.-én halálos balesetet szenvedtem, de már elmúlt. Ennek kapcsán leszakadt a bal lábfejem (amit visszavartak), viszont nem lehetett tudni, hogy a helyén marad-e. Ekkor átértékelődött az életem, nagyon sok mindent másként látok azóta. A gyógyulásom olyan kisebb orvosi csoda, amit a nagytiszteletű professzor sem tudott egész precízen megmagyarázni: az esetnek néhány forradáson kívül nincs észlelhető nyoma.

4. A kilencvenes évek közepén feltűnt, Carpe Diem elnevezésű techno-pop zenekar létrehozásában engem terhel a felelősség...

5. Betegesen irtózom az injekciós tűktől és a fogorvostól. Még harmincöt éves koromban is csak úgy voltam magam hajlandó alávetni a családi influenza oltás elviselhetetlen procedúrájának, hogy közben görcsösen kapaszkodtam apám vállába.

És akkor következzen a stafétabot átadása:

Chainreaction (Budapest)

Levente (Malajzia)

Lipi - Bekapcs.hu (Új Zéland)

Robi - Farang.hu (Thaiföld)

Reho (Kartal)


Arra azért kíváncsi leszek, hogy teszem fel, Chainhez meg Robihoz eljut-e a felkérésem, de a napokban ez is kiderül.

11 megjegyzés:

  1. hat, nem igerem, hogy a napokban, de majd egyszer megcsinalom. bar igazandibol nincsen 5 ember akinek atadnam. noh mind1. azert koszi a lehetoseget.

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom Leventéhez, nem ígérek semmit, de megpróbálom :) 5 bloggerem szinte 100%, hogy nem lesz, de ahogy átfutottam a játék lényegét ez nem is annyira szigorú követelmény.

    VálaszTörlés
  3. Hát, ha még a Warner Hungary is te vagy, akkor ...

    :-)

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszem mindenki tudna 5 olyan dolgot mondani, amirol meg nem beszelt elotte es sok uj dolog kiderulhet ilyenkor...Ha jol tudom fantasy konyveket is irtal, amin az en ocseim annak idejen felnottek es szerepjatekoztak?!

    VálaszTörlés
  5. Totasz: hát a Carpe Diem eredetileg Valhalla Records produkció volt (az első két lemez erejéig). 1995-ben adtuk el a Sony-nak, a Sony pedig később továbbadta.
    Azért a létrejöttéért mégiscsak engem terhel a felelősség...:)

    VálaszTörlés
  6. Vera: no igen. Mielőtt visszatértem volna az informatikához, 12 éven keresztül írtam, szerkesztettem, fordítottam és könyvkiadtam.
    Amiért nem hoztam ezt fel a MÉMben, mert erről még esik majd szó, illetve az ezzel kapcsolatos jövőképemről.

    VálaszTörlés
  7. I'll try my best.

    chain

    VálaszTörlés
  8. Eljutott hozzám, hamarosan írom is..

    VálaszTörlés
  9. Kszönöm a visszajelzést, este frissítek:
    http://rooza.wordpress.com/mem-libikoka-a-blogteren/

    VálaszTörlés
  10. Szia Csanád! Nem haragszom, sőt, megtisztelő, hogy ismeretlenül is felkértél, de nem fogok részt venni benne. Ellenkezik a site policyval :-)

    VálaszTörlés
  11. Minden megszólítottnak - akár eleget tesz a felkérésnek, akár nem - nagyon köszönöm, hogy visszajelzett.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.