február 27, 2007

Gonosz birkák

Nem tudom még, egyszerű paródia, vagy komolyan vett horrorfilm, - ha egyáltalán - de kiderül hamarosan. Sokféle ellenséget láttam már filmen, hogy csak a legemlékezetesebbeket említsem: madarakat, cápát, hangyákat, minden rendű és rangú kígyót, pókot, legyet... Bárányt még sosem.


A Black Sheep (Fekete Bárány) új-zélandi horrorfilm, állítólag március 29.-én kerül a mozikba, Jonathan King rendezésében, és Weta (a Gyűrűk Urát is készítő Peter Jackson vállalkozása) trükkstúdió közreműködésével. Azért mondom, hogy állítólag, mert cseppet sem vagyok meggyőződve, hogy nem egyszerű médiahackról van szó.
A sztori Új Zélandon egy birkafarmon játszódik, ahol felelőtlen tudósok genetikai kísérleteket végeznek, ami végül rosszul sül el, és megjelennek a gonosz vérbirkák...

5 megjegyzés:

  1. Ez beszarás... :)

    VálaszTörlés
  2. nem semmi :) a filmipar komoly dolgokra képes:)

    VálaszTörlés
  3. Imdb-n és port.hu -n is megtaláltam a filmet, szóval akár valós is lehet :) támadnak a birkák :)

    VálaszTörlés
  4. Igazi, az olyan weblapokon mint aintitcool.com már kb. fél éve írtak róla, és itt a londoni metróban is volt róla egy cikk sok hónappal ezelott. Szerintem komolyabban veszi majd magát mint mondjuk a szintén újzélandi (Peter Jackson rendezte) Bad Taste, vagy Braindead, de nem sokkal.

    VálaszTörlés
  5. Ugyan kérem, a NYÚL óta ilyesmiken nem szabad meglepődni.

    :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.